Beste besteller,

Deze week gaat Poldergoud over naar Nieuwe Oogst aardappelen als grondstof voor de geschilde aardappelen.




Met de kruimige koelverse aardappelproducten gaat Poldergoud starten met de Nieuwe Oogst Aromata als basis. Dagelijks koken, bakken, frituren en proeven ze de aardappelen om het juiste moment van overgang te bepalen. De eerste dagen zullen ze de verpakkingen voorzien van Nieuwe Oogst meelooplint.


De samenstelling van aardappelen die een paar maanden in de bewaring liggen en vers gerooide aardappelen verschilt van elkaar. Om die reden is het belangrijk dat u tijdens het koken aandacht besteedt aan de kooktijd.


Het beste werkt het om de aardappelen half onderwater te koken met de deksel op de pan en vanaf 15 minuten af en toe in de aardappelen te prikken om te beoordelen of deze gaar zijn.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze verkoop binnendienst op 010-5013321.


Team TotaalVERS